Veganistisch bulgur nasi

Veganistisch bulgur nasi

Smulweb imageSmulweb

Een lekkere veganistische variatie op nasi. De combinatie van bulgur met paddenstoelen, knoflook, gember en diverse kruiden zoals sojasaus en sesamolie zorgen voor een smaakvol gerecht wat je niet wilt missen!

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper
  • 100 g Paddenstoelenmix
  • 0.2 el Sesamolie

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Veganistisch bulgur nasi op tafel.

  1. Fruit ui, wit van lente-uitjes, knoflook, gember en paddenstoelen in een wok tot zacht.
  2. Meng bulgur erdoor en roerbak tot alles goed warm is.
  3. Voeg het groen van lente-uien toe en breng op smaak met sojasaus, sesamolie, ve-tsin en zout.
  4. Roerbak nog 2 minuten totdat alles goed vermengd en warm is.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Graan Rijst Vegan Bulgur