Amerikaanse hamburgers

Amerikaanse hamburgers

Smulweb imageSmulweb

Klassieke Amerikaanse hamburgers vragen om een goede portie aandacht! Daarom voegen wij bruine suiker toe aan het gehaktmengsel. Dit geeft ze net dat tikkeltje extra. Serveer met een smeltende plak kaas, plakjes tomaat, knapperige augurken en knapperige ijsbergsla en een heerlijke saus.

25 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.1 g Chilivlokken

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Amerikaanse hamburgers op tafel.

  1. Doe het gehakt samen met het ei en de bloem in een kom en meng het goed door elkaar. Voeg extra bloem toe als het mengsel te nat is. Kruid het gehakt met peper, zout, knoflook en andere kruiden. Voeg de bruine suiker toe en meng opnieuw. Maak 4 grote hamburgers van het gehaktmengsel.
  2. Snijd de broodjes doormidden en rooster ze in een broodrooster tot ze knapperig zijn. Snijd de tomaat en augurken in plakjes en de ui in ringen. Houd ze apart.
  3. Bak de hamburgers bruin en gaar en verdeel ze over de broodjes. Leg op ieder broodje een plak kaas en tomaat. Verdeel de augurk, ijsbergsla en ui over de broodjes. Serveer de hamburger met een lekkere saus.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees