Grieks pannetje met varkenshaas en romige feta saus

Grieks pannetje met varkenshaas en romige feta saus

Smulweb imageSmulweb

Een Grieks pannetje met sappige varkenshaas en romige feta-saus. Champignons, tomaten, paprika en lente-ui maken de mix compleet. Snel smaakvol dichtgeschroeid met knoflook en peper & zout. Perfect om op de camping te maken: sudderen en serveren met knapperig Grieks brood.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(3)

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Grieks pannetje met varkenshaas en romige feta saus op tafel.

  1. Snijd de varkenshaas in grote dobbelstenen.
  2. Snijd de champignons in vieren (kleintjes doormidden)
  3. Snijd de tomaten in blokjes, de paprika in reepjes, en de lente ui in ringetjes.
  4. Plet de knoflook en hak deze fijn.
  5. Verkruimel de feta.
  6. Verwarm de olie in een wok of hapjespan en fruit hierin de knoflook, voeg het vlees toe en schroei het rondom dicht.
  7. Bestrooi het met peper, zout en marjolein (of oregano) en schroei het snel dicht.
  8. Voeg daarna de champignons, paprika en tomaat toe.
  9. Als laatste voeg je de feta en lente uitjes toe.
  10. Laat het geheel nog ongeveer 10 minuutjes op een klein pitje sudderen zodat de feta kruimeltjes goed in de saus oplossen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Grieks Vlees Sauzen