Geroerbakte grote garnalen met peultjes en broccoli

Geroerbakte grote garnalen met peultjes en broccoli

Smulweb imageSmulweb

Heerlijk gerecht met geroerbakte grote garnalen met peultjes en broccoli met gember, knoflook, chilivlokken, limoensap en koriander. Geserveerd met rijst en limoenpartjes. De perfecte combinatie van zowel smaak als voedzaamheid.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 150 g Peultjes

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Geroerbakte grote garnalen met peultjes en broccoli op tafel.

  1. Verhit olie in een wok. Roerbak hierin de gember, knoflook en chilivlokken (of pepertje) gedurende ongeveer 2 minuten. Voeg de grote garnalen toe en roerbak nogmaals 2 tot 3 minuten totdat ze roze zijn. Schep het geheel in een schaal en zet even opzij.
  2. Overgiet broccoli en peultjes met kokend water, laat uitlekken en roerbak gedurende 2 tot 3 minuten. Voeg chilisaus, limoensap en koriander toe.
  3. Voeg de garnalen terug toe in de wok, roer alles goed door elkaar en strooi er de cashewnoten overheen.
  4. Serveer met rijst en de limoenpartjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Broccoli