Zalm met dille-saus (after-work-out)

Zalm met dille-saus (after-work-out)

Smulweb imageSmulweb

Zalm met dille-saus (after-work-out). Een heerlijke zalm, gekruid met diverse kruiden en langzaam gebakken in de oven. De asperges gaan de laatste 20 minuten mee de oven in voor een smaakvol geheel. Dit gerecht is af te maken met een frisse dille-saus van yoghurt, mosterd, honing en citroen.

25 min bereiden

hoofdgerecht

1 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.1 g Kruidenzout Tip Top
  • 1 el Honing

Bereidingswijze

Zet in 10 stappen deze heerlijke Zalm met dille-saus (after-work-out) op tafel.

  1. Kook de rijst of quinoa volgens de instructies op de verpakking.
  2. Verwarm de oven voor op 225 °C of zet de grill aan.
  3. Kruid de zalm met de kruiden en leg deze samen met de asperges 20 minuten in de oven.
  4. Meng in een kom de yoghurt, mosterd, honing, citroensap en dille voor de dille-saus. Zet de kom in de koelkast.
  5. Snij de knoflook in stukjes en bak deze kort in een wokpan met wat olijfolie.
  6. Voeg de erwten en eventueel wat kruidenzout toe aan de wokpan en wok dit kort met de knoflook.
  7. Haal de dille-saus uit de koelkast en roer het mengsel goed door.
  8. Serveer de zalm, asperges en quinoa op een bord.
  9. Schep nog wat van de dille-saus over de vis heen.
  10. Eet smakelijk!
eet smakelijk