- 3 el Agavesiroop
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Zelfgemaakte cruesli lekker en gezond op tafel.
- Verwarm de oven voor op 150 graden.
- Meng alle vlokken, noten en zaden en de kaneel door elkaar en spreid ze uit over de bakplaat.
- Doe de kokosolie in een schaaltje en verwarm het heel even in de magnetron zodat het vloeibaar wordt. Roer de siropen erdoorheen.
- Sprenkel het olie/ siroop mengsel over het droge mengsel, meng het goed door elkaar en spreid het goed uit over de bakplaat.
- Zet 20 minuten in de oven en roer het tussendoor af en toe om.
- Hou vooral op het laatst goed in de gaten of het niet te donker wordt. De baktijd kan afhankelijk van de oven iets langer of juist iets korter zijn.
- Laat het op de bakplaat helemaal afkoelen. Hierna kun je de Gojibessen en zaden of andere toevoegingen naar smaak erdoor doen.