Gevulde portobello

Gevulde portobello

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke gevulde portobello met paprika, ui, spekjes en crème fraîche. Bedekt met een laagje geraspte kaas en klaar in 15-20 minuten in de oven op 220 graden. Een makkelijk en lekker gerecht om van te genieten!

25 min bereiden

voorgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(2)

  • 4 Portobello

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Gevulde portobello op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden.
  2. Pers de knoflook en snijd de ui en paprika fijn. Fruit deze kort aan. Bak de spekjes uit.
  3. Verwijder de steel en de lamellen (zwarte gedeelte) uit de portobello.
  4. Vul de portobello met een mengsel van paprika, ui, spekjes en creme fraiche.
  5. Bedek het geheel met een laagje geraspte kaas.
  6. Stop de portobello's voor 15-20 minuten in de oven.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paddenstoelen