Duitse aardappelsalade

Duitse aardappelsalade

Smulweb imageSmulweb

Deze Duitse aardappelsalade is heerlijk fris en perfect als bijgerecht. Gekookte aardappelplakjes gemengd met een dressing van mayonaise, wijnazijn, yoghurt, ui en suiker. Voeg kruiden toe voor de ultieme smaaksensatie!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 2 el Bieslook

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Duitse aardappelsalade op tafel.

  1. Schil de aardappels en snijd ze in plakjes van ongeveer 1/2 centimeter. Zet ze op met kruidenbouillon tot ze gaar zijn.
  2. Pel en snipper de ui.
  3. Maak een dressing van mayonaise, wijnazijn, yoghurt, ui en suiker.
  4. Meng de aardappels en voeg de kruiden toe.
  5. Lekker als de aardappels nog warm zijn, dan trekken de smaken goed in.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Aardappelsalade Duitse aardappelsalade