Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke Kipschotel met paksoi en kokosmelk op tafel.
- Marineer de kipreepjes in 2 el ketjap en 1 el olie en laat minstens 15 minuten staan.
- Bereid de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Verhit de helft van de zonnebloemolie in een koekenpan. Bak de kipreepjes met de paprika en de sjalot in 3 min. aan.
- Verhit de andere helft van de olie in een wok. Voeg het wit van de paksoi, de koolreepjes, de kerrie- en het chilipoeder toe. Bak de groenten 2 min. al omscheppend.
- Voeg het groene blad van de paksoi toe.
- Doe de kokosmelk met het bouillontablet in de wok en breng aan de kook. Draai het vuur laag.
- Voeg de kip met de paprika en sjalot toe en verwarm nog 2 min. Voeg de ringetjes bosui toe.
- Breng op smaak met limoensap, de suiker en eventueel nog een beetje zout en peper.
- Bind de saus naar wens met een beetje allesbinder.
- Verdeel de mihoen over de borden. Schep de kipschotel erop.