Kruidige quinoa met gebakken broccoli en gebakken paddenstoe

Kruidige quinoa met gebakken broccoli en gebakken paddenstoe

Smulweb imageSmulweb

Kruidige quinoa met gebakken broccoli, paddenstoelen en hazelnoten. Perfect vegetarisch gerecht vol smaak. Quinoa koken, roerbakken, bakken, roerbakken en mengen met verse basilicum!

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 250 g Paddenstoelenmix

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Kruidige quinoa met gebakken broccoli en gebakken paddenstoe op tafel.

  1. Spoel de quinoa goed en kook hem ongeveer 12 tot 15 minuten in een dubbele hoeveelheid water en met een goed scheut olijfolie en flink wat peper.
  2. Snijd de broccoli in grote stukken en kook ze in een andere pot beetgaar in weinig water. Voeg hier ook een flinke scheut olijfolie en peper aan toe.
  3. Snijd de paddenstoelen in grote stukken en bak ze in een flinke scheut olijfolie. Voeg er, als ze bijna gaar zijn, de hazelnoten aan toe. Roer voorzichtig om en kruid met peper en zout.
  4. Zodra de quinoa gaar is, giet je er nog een beetje olie bij en roerbak je hem nog even in dezelfde pan. Meng er het fijngehakte basilicum onder.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Broccoli