Kaasfondue uit de oven

Kaasfondue uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Deze kaasfondue is de perfecte maaltijd bij een gezellig diner. Door geraspte kaas te mengen met stukjes gorgonzola en gehakte knoflook, en te verwarmen in de oven met slagroom, wijn, peper en nootmuskaat, en af en toe roeren tot alle kaas is gesmolten. Dip heerlijke ingrediënten in de gesmolten kaas en geniet.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Kaasfondue uit de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C.
  2. Meng in een kleine caquelon of aardewerken ovenschaal geraspte kaas met stukjes gorgonzola en gehakte knoflook. Schenk slagroom erover en voeg wat peper en nootmuskaat toe. Schenk wijn erbij en roer alles door.
  3. Schuif de schaal in de oven en laat kaas in 20-25 minuten smelten. Roer alles halverwege de oventijd even goed door.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kaas