Spaghetti carbonara met paddestoelen truffel

Spaghetti carbonara met paddestoelen truffel

Smulweb imageSmulweb

Deze overheerlijke spaghetti carbonara met paddestoelen truffel met mascarpone is perfect voor een feestelijk etentje. Bak spek, sjalotten en paddenstoelen goudbruin en meng dit vervolgens met de truffel olie en mascarpone. Serveer met verse Parmezaanse kaas en geschoren truffel.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Spaghetti carbonara met paddestoelen truffel op tafel.

  1. Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing gaar in een grote pan gezouten water.
  2. Verhit de boter in een braadpan met anti-aanbaklaag. Bak hierin de spekreepjes, sjalot, knoflook en paddenstoelen totdat ze goudbruin zijn. Gooi de teen knoflook weg als deze goudbruin is.
  3. Zet de braadpan van het vuur. Schep de gare spaghetti rechtstreeks uit de pan in de braadpan bij de spekjes e.d.
  4. Doe de mascarpone en truffelolie hierbij en schep een soeplepel kookvocht van de spaghetti erbij. Meng alle ingrediënten goed en breng zo nodig op smaak met zout. Serveer met vers geraspte Parmezaanse kaas en eventueel wat vers geschaafde truffel.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Spaghetti carbonara