- 1 tl Peterselie gedroogd
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Champignons met hollandse saus op tafel.
- Roer de eierdooiers los en meng dit met de kruidenazijn en het water in een pannetje.
- Laat het pannetje au bain-marie hangend in een pan kokend water staan en blijf roeren tot de saus is gebonden.
- Roer de boter er in stukjes door en breng op smaak met peper, zout en citroensap.
- Maak de champignons schoon en voeg na het wassen met citroensap, 1/2 eetlepel fijngeknipte peterselie, 1 eetlepel citroensap en peper en zout naar smaak toe. Smoor de champignons gedurende 15 minuten in hete boter.
- Schep de champignons uit het vocht in een warme schaal en laat achtergebleven vocht tot de helft inkoken.
- Voeg de Hollandse saus al roerend toe aan het ingekookte champignonvocht.
- Schep de saus over de champignons.