Herfst paddenstoelen ragout van chefkok

Herfst paddenstoelen ragout van chefkok

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke herfst paddenstoelen ragout van chefkok! Paddenstoelen melange grof snijden, roerbakken in olijfolie en op smaak brengen met citroensap. Vervolgens voeg je geklopte slagroom en gesnipperde bieslook toe en voeg je eventueel nog peper en zout toe.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 g Paddenstoelenmix

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Herfst paddenstoelen ragout van chefkok op tafel.

  1. Neem paddenstoelen melange en controleer of ze schoon zijn en er geen zand meer inzit. Snijd ze grof.
  2. Doe olijfolie in de pan en laat heet worden. Voeg de paddenstoelen toe en roerbak (niet koken) ze om en om in 5 minuten bruin en gaar.
  3. Snipper een bosje bieslook fijn.
  4. Breng de paddenstoelen op smaak met sap van een halve citroen, peper en zout.
  5. Voeg geklopte slagroom toe en roer goed door elkaar.
  6. Voeg gesnipperde bieslook toe (bosuitjes oftewel lente uitjes kan ook) en proef de paddenstoelen. Breng nogmaals op smaak met peper en een snufje zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Stoofpotje