Sperziebonen in een pittige kokossaus

Sperziebonen in een pittige kokossaus

Smulweb imageSmulweb

Heb jij zin in een pittig gerecht? Dan moet je dit recept zeker proberen! Sappige sperziebonen in een romige kokossaus met een pittige kick van sambal en knoflook. Heerlijk in combinatie met een paar druppels citroensap.

25 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Sperziebonen in een pittige kokossaus op tafel.

  1. Maak de sperziebonen schoon en kook ze beetgaar in water met wat zout. Laat de sperziebonen goed uitlekken in een vergiet.
  2. Verhit de olie in een pan. Bak hierin de ui en de knoflook glazig. Voeg de sambal toe en bak even mee.
  3. Doe de uitgelekte sperziebonen in de pan. Doe de kokosmelk erbij en verwarm alles goed.
  4. Maak op smaak met een paar druppels citroensap, peper en eventueel wat zout.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sperziebonen