Sperziebonen met pesto gedroogde tomaten en champignons

Sperziebonen met pesto gedroogde tomaten en champignons

Smulweb imageSmulweb

Sperziebonen met pesto gedroogde tomaten en champignons, lekker bijgerecht. Lichtbruin gebakken plakjes champignons, gedroogde tomaten, knoflook en pesto zorgen voor een smakelijke combinatie. Extra pit geven de tabasco en crema di balsamico.

15 min bereiden

bijgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Sperziebonen met pesto gedroogde tomaten en champignons op tafel.

  1. Maak de sperziebonen schoon en kook ze beetgaar in water met zout.
  2. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
  3. Snijd de gedroogde tomaten in kleine stukjes.
  4. Pel en snipper de knoflook.
  5. Verhit de olie in de wok.
  6. Bak hierin de plakjes champignons lichtbruin.
  7. Voeg de knoflook toe en bak 1 minuut mee tot de knoflook gaat geuren.
  8. Voeg de gedroogde tomaten, sperziebonen en pesto toe en roerbak tot alles goed warm is.
  9. Maak op smaak met peper, tabasco en crema di balsamico.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Sauzen Sperziebonen Paddenstoelen Champignons