- 80 g Basilicum
Bereidingswijze
Zet in 10 stappen deze heerlijke Super lekkere zomerse lunchsalade ook lekker voorgerecht op tafel.
- Snijd 2 plakken ham in kleine stukjes en bak deze in een droge koekenpan knapperig. Laat wat afkoelen.
- Was de sla en de basilicum. Scheur de sla en basilicum in kleinere stukken en meng deze door elkaar.
- Maak de perziken schoon. Snijd deze in plakjes. Maak de aardbeiden schoon. Halveer deze. Was de blauwe bessen.
- Snijd dunne plakjes van de percorinokaas met een dunschiller of kaasschaaf. Verdeel de sla over de borden.
- Verdeel het fruit over de sla.
- Maak in het midden van het bord een hoopje van de ham.
- Verdeel de gebakken ham over de perziken.
- Verdeel de plakjes kaas over de borden.
- Klop van de ingrediënten onder "dressing" een lekkere dressing en verdeel deze over de borden.
- Garneer met een streep crema di balsamico.