Wokschotel met kip en veel verse groenten

Wokschotel met kip en veel verse groenten

Smulweb imageSmulweb

Een wokschotel boordevol verse groenten en kipblokjes. Blancheer de asperges en voeg deze samen met de groenten toe aan de kip. Serveer direct.

25 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Wokschotel met kip en veel verse groenten op tafel.

  1. Scheur de oesterzwammen in reepjes. Snijd de paprika in reepjes. Snijd de ui in halve ringen en snijd de Chinese kool heel fijn. Snijd de aspergetips doormidden en blancheer ze 2-3 minuten in kokend water. Laat ze daarna goed uitlekken. Hak de knoflook en de rode peper fijn. Snijd de kipfilet in blokjes.
  2. Verwarm zonnebloemolie in een wok en fruit er de knoflook met de peper in. Voeg de blokjes kipfilet toe en roerbak totdat de kip bijna gaar is.
  3. Voeg de ui en de oesterzwammen toe
  4. roerbak een paar minuten.
  5. Voeg de paprika en de aspergetips toe. Vervolgens de Chinese kool.
  6. Voeg de vissaus, sojasaus, oestersaus en rietsuiker toe.
  7. Meng alles goed door elkaar en serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Gevogelte