Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Wokschotel met kip en veel verse groenten op tafel.
- Scheur de oesterzwammen in reepjes. Snijd de paprika in reepjes. Snijd de ui in halve ringen en snijd de Chinese kool heel fijn. Snijd de aspergetips doormidden en blancheer ze 2-3 minuten in kokend water. Laat ze daarna goed uitlekken. Hak de knoflook en de rode peper fijn. Snijd de kipfilet in blokjes.
- Verwarm zonnebloemolie in een wok en fruit er de knoflook met de peper in. Voeg de blokjes kipfilet toe en roerbak totdat de kip bijna gaar is.
- Voeg de ui en de oesterzwammen toe
- roerbak een paar minuten.
- Voeg de paprika en de aspergetips toe. Vervolgens de Chinese kool.
- Voeg de vissaus, sojasaus, oestersaus en rietsuiker toe.
- Meng alles goed door elkaar en serveer direct.