Gevulde paprika van de bbq

Gevulde paprika van de bbq

Smulweb imageSmulweb

De vulling van deze paprika’s is smeuïg en lekker vol van smaak. Een beetje pittig door de chorizo en mild door het gehakt. Je kunt ze op een camping op je bbq of op je skottelbraai bereiden. Lekker snel klaar!

45 min bereiden

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Gevulde paprika van de bbq op tafel.

  1. Hol de twee paprika's uit door de bovenkant (deksel met takje) te verwijderen.
  2. Snijd de chorizo in kleine blokjes, zongedroogde tomaatjes grof en de knoflook fijn.
  3. Rits de tijm en zongedroogde tomaten van het takje en snijd grof.
  4. Bak het gehakt even aan. Voeg vervolgens de chorizo en knoflook toe en bak deze een paar minuten mee.
  5. Voeg de rest van alle ingrediënten toe en bak alles even mee.
  6. Verdeel het gehaktmengsel over de twee paprika's.
  7. Vouw het aluminiumfolie om de paprika's zodat deze dicht zijn.
  8. Laat de pakketjes ca. 30 minuten in een dichte BBQ warm worden.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bbq Groente Gevulde paprika bbq Paprika