- 800 g Lamsnek
- 300 ml Water
- 192 g Abrikozen
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Lamsvlees uit de slowcooker op tafel.
- Pel de knoflook en maak inkepingen in het vlees. Stop de knoflookplakken erin.
- Wrijf het vlees in met zout en bestrooi het met zout. Bak eerst het vlees in een braadpan.
- Verhit de kokosolie en bak het vlees aan.
- Leg het vlees in de slowcooker.
- Blus het braadvocht af met een glas rode wijn. Voeg tomatenpuree toe en roer even. Voeg water toe en breng alles aan de kook. Voeg abrikozen toe en giet de saus over het vlees. Voeg een bosje koriander toe.
- Zet de slowcooker op hoge stand gedurende 1 uur en daarna nog 3-4 uur op lage stand. Haal het vlees eruit. Verwijder de koriander.
- Snijd het vlees in plakken en giet de saus erover.