Kapucijnerschotel met foccacia

Kapucijnerschotel met foccacia

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke kapucijnerschotel met spekjes en champignons. Serveer met vers gebakken focaccia om helemaal te genieten. Smakelijk eten!

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Kapucijnerschotel met foccacia op tafel.

  1. Bak de spekjes in de olie in een grote koekenpan in 10 minuten op matig vuur knapperig.
  2. Voeg de uien en de knoflook toe en bak 5 minuten tot ze zacht zijn.
  3. Voeg de champignons toe en bak nog 5 minuten mee.
  4. Voeg de tomatenpuree en paprikapoeder toe en bak kort mee.
  5. Voeg de kapucijners toe en warm nog 10 minuten onder af en toe roeren.
  6. Voeg eventueel wat warm water toe als het te droog wordt. Het moet een dikke saus zijn.
  7. Bestrooi de kapucijners met peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Kruiden