Zoete andijviestamppot met ananas

Zoete andijviestamppot met ananas

Smulweb imageSmulweb

Verras je smaakpapillen met deze zoete andijviestamppot met ananas. Voeg de ananasstukjes toe voor een frisse tropische twist aan dit traditionele Hollandse gerecht.

45 min bereiden

tussendoortje

5 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Zoete andijviestamppot met ananas op tafel.

  1. Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze in water met zout, met de deksel op de pan, in 20 minuten gaar.
  2. Snijd intussen de andijvie in dunne reepjes, was de groenten en laat goed uitlekken. Verwarm de worst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de ananas uitlekken.
  3. Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en schep in gedeelten de andijvie erdoor. Verwarm de stamppot al omscheppend op een laag vuur en voeg de ananasstukjes en zoveel van de melk toe zodat een smeuïge stamppot ontstaat.
  4. Verdeel de in plakjes gesneden rookworst over de stamppot.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Stamppot Fruit Ananas Andijvie stamppot