Super gevulde calzone pizza voor grote eters

Super gevulde calzone pizza voor grote eters

Smulweb imageSmulweb

Een super gevulde calzone pizza voor de grote eters. Maak deeg met oregano, tijm en basilicum en bak samen met salami, ham en champignons kort in de pan. Daarna beleggen met kaas en voorzichtig dichtklappen. Bakken in de heteluchtoven tot de pizza's krokant en goudbruin zijn.

25 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 275 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Super gevulde calzone pizza voor grote eters op tafel.

  1. Voeg alle ingrediënten voor het deeg samen en kneed goed. Verdeel het deeg in twee gelijke delen.
  2. Bekleed een bakplaat met 2 velletjes bakpapier en strooi er een beetje bloem op. Rol de twee deegballen dun uit tot rondjes en leg ze op de bakplaat. Strooi ook wat bloem op het deeg.
  3. Doe de uitgelekte tomaten in een schaal en bestrooi met oregano, tijm en basilicum. Breng op smaak met peper en zout. Voeg ook de geperste knoflook en gesnipperde ui toe.
  4. Verdeel de saus op de helft van de deegrondjes en hou iets apart. Snipper de salami en ham, en snijd de champignons fijn. Bak kort in een pan en verdeel dit over de saus. Strooi er kaas over en klap voorzichtig dicht met behulp van het bakpapier. Druk de randen goed aan met een vork.
  5. Bestrijk de bovenkanten met het restant van de saus en strooi er de overgebleven kaas over.
  6. Verwarm de heteluchtoven voor op 250 graden. Zet de plaat in de oven en bak de pizza's in 12 minuten krokant en goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pizza