- 2 tl Euroma Lemon Pepper
Bereidingswijze
Zet in 5 stappen deze heerlijke Hollandse garnalen met gebakken venkel en gepofte tomaatjes op tafel.
- Breng een liter water aan de kook. Pluk topjes groen van de venkelknol om later mee te garneren.
- Snijd de venkelknollen in 8 parten en kook deze 4 minuten in het water. Spoel ze koud en laat goed uitlekken. Verwarm olijfolie in een wok en bak hierin de stukjes venkel 2 minuten. Bestrooi met poedersuiker en bak door totdat ze licht kleur krijgen.
- Verwarm de oven voor op 200C. Snijd het vel van de tomaatjes iets in en bestrooi met zeezout en JB Lemon Pepper. Besprenkel ze met olijfolie. Plaats de tomaatjes 8 minuten in de oven.
- Maak de garnaaltjes aan met JB lemon pepper, citroensap en wat olijfolie.
- Verdeel de tomaatjes, garnaaltjes en de stukjes venkel over de borden. Garneer met de topjes groen van de venkelknollen.