- 200 g Sugarsnaps
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Roerbakschotel van groenten kokos en tempeh op tafel.
- Snijd de wortels in plakjes en verwijder kop en kont van de sugar snaps. Halveer de rode ui en snijd in plakjes. Pel en hak de knoflook. Hak ook de blaadjes koriander fijn.
- Verhit een laag olie in een steelpan, snijd de tempeh in kleine, dunne plakjes en frituur ze goudbruin. Laat ze uitlekken op papier en bestrooi ze met zout.
- Verhit een scheut olie in de wok en voeg de knoflook toe. Schep enkele seconden om en voeg dan de ui, wortel en sugar snaps toe. Bestrooi met de JB Green Curry en roerbak 3 minuten op vol vermogen. Blus de wok af met de kokosmelk en laat op laag vuur 2 minuten sudderen.
- Snijd de cherrytomaatjes doormidden en roer door de groenten in de wok. Schep de curry in diepe borden, strooi koriander bovenop.