Wrap met gepaneerde kipfilet en frisse groenten

Wrap met gepaneerde kipfilet en frisse groenten

Smulweb imageSmulweb

Een originele kijk op de wrap: gepaneerde kipfilet met frisse groenten en dressing. Maak de kipfilet krokant, bak het ontbijtspek in de pan, snijd sla, ui en tomaat en eindig met een royale klodder kwark of crème fraîche. Gemakkelijk te maken en heerlijk om te delen!

45 min bereiden

ontbijt

4 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 100 ml La Place Honing Mosterd Dressing

Bereidingswijze

Zet in 17 stappen deze heerlijke Wrap met gepaneerde kipfilet en frisse groenten op tafel.

  1. Snijd de kipfilet in dunne plakjes en marineer het. Dit kan een dag van tevoren of een paar uur voor het koken
  2. Snijd de ijsbergsla, tomaten, en ui in dunne plakjes. Snijd de wortel in dunne reepjes of plakjes met een dunschiller
  3. Paneer de kipfilet door deze eerst in de bloem, dan in het ei en vervolgens in de paneer te doen
  4. Verwarm een (grill)pan op het vuur en doe er de olie pas in als de pan goed heet is. Bak de gepaneerde kipfilet een paar minuten, tot ze mooi krokant zijn
  5. Bak tegelijkertijd in een andere pan de ontbijtspek krokant en laat het uitlekken op keukenpapier
  6. Verwarm de tortilla's
  7. Besmeer de tortilla's met kwark of crème fraîche en bedek met sla en plakjes ontbijtspek
  8. Vul de tortilla's met kip, tomaat, wortel, ui en als laatste dressing
  9. Rol de tortilla's op en serveer direct. Eet smakelijk!
eet smakelijk

Meer zoals dit

Wraps Gevogelte