Nacho cheese dip

Nacho cheese dip

Smulweb imageSmulweb

Deze feestelijke nacho cheese dip is perfect voor elke bijzondere gelegenheid. Maar ook thuis op de bank bij een zak chips smaakt hij verrukkelijk. Je maakt dit recept met crème fraîche, gesmolten cheddar kaas en een vleugje knoflook.

10 min bereiden

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 2 stappen deze heerlijke Nacho cheese dip op tafel.

  1. Doe de in stukjes gesneden plakken cheddar, de crème fraîche, fijngehakte knoflook en wat peper en zout in een magnetronbestendig bakje. Voeg eventueel nog wat stukjes jalapeñopeper of cayennepeper toe en meng alles goed door elkaar met een vork.
  2. Verwarm het bakje ongeveer 4 minuten in de magnetron, of totdat alle kaas gesmolten is. Serveer de nacho cheese dip warm.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Mexicaans