Pindakaas blondies met witte chocolade

Pindakaas blondies met witte chocolade

Smulweb imageSmulweb

Zin in een heerlijk blokje chocoladekoek? Probeer dan deze pindakaas blondies met stukjes witte chocolade. Luchtig, smeuïg en erg lekker!

45 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 9 stappen deze heerlijke Pindakaas blondies met witte chocolade op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 170°C/ gasstand 2-3.
  2. Vet de wand van de vorm in met boter en bekleed de bodem met bakpapier.
  3. Zeef de bloem met het bakpoeder in een kom en zet dit opzij.
  4. Hak de chocola in stukjes.
  5. Klop in een mengkom met een handmixer of in een keukenmachine de boter en de pindakaas zacht en romig.
  6. Voeg suiker, ei en vanille toe en klop alles goed door elkaar.
  7. Meng het bloemmengsel en de gehakte chocolade erdoor tot het een goed gemengd deeg is.
  8. Verdeel het deeg in de voorbereide vorm en bak de koek 25-30 minuten in de oven totdat hij goudbruin en in het midden vrijwel stevig is.
  9. Laat de koek in de vorm afkoelen, stort hem eruit en snijd hem in blokjes.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Gebak Chocolade Blondies Chocolade maken