Rabarber aardbeien crumble

Rabarber aardbeien crumble

Smulweb imageSmulweb

Deze rabarber aardbeien crumble is een heerlijk lente toetje. Goudbruin uit de oven, met stukken rabarber, gehalveerde aardbeien en losse kruimels van boter, bakmeel, suiker en vanillesuiker. Dit toetje is absoluut de perfecte afsluiter van je maaltijd!

45 min bereiden

dessert

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 6 stappen deze heerlijke Rabarber aardbeien crumble op tafel.

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden.
  2. Vet een quichevorm (26 cm) royaal in met boter.
  3. Snijd de rabarber in stukken van 3 cm en verdeel ze over de quichevorm. Halveer de grotere aardbeien en verdeel ze ook over de rabarber. Bestrooi met 2 eetlepels rietsuiker.
  4. Snijd de boter in blokjes en meng met het bakmeel. Voeg de rest van de rietsuiker, vanillesuiker, en het zout toe en kneed snel en losjes tot kruimels van verschillende grootte.
  5. Verdeel de kruimels over de rabarber en aardbeien.
  6. Bak de crumble in 35 tot 45 minuten gaar en goudbruin.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Rabarber