- 1 Rode peper
Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Groene curry met broccoli bloemkool kip op tafel.
- Snijd de kipfilet in blokjes.
- Snijd de uien in halve ringen.
- Snijd de koriander, knoflook en peper fijn.
- Was de broccoli en de bloemkool en maak roosjes. Kook water (waterkoker) en giet dit op de roosjes, laat dit +/- 10 minuten staan en giet ze daarna in een vergiet om uit te lekken.
- Verhit de olie in een wok en bak hierin de knoflook met de peper. Let op dat het niet verbrandt.
- Voeg hierbij de groene curry en dan gaat ook de kokosmelk erbij. Als het kookt, voeg je de kipfilet toe.
- Na +/- 10 minuten voeg je de kaffir lime-leaves, de vissaus en de suiker erbij.
- Voeg hierna de uien, de uitgelekte broccoli en bloemkool toe.
- Laat het geheel nog even garen en doe er als laatste de koriander bij.