Gewokte garnalen met spinazie

Gewokte garnalen met spinazie

Smulweb imageSmulweb

Een wokgerecht met garnalen en spinazie. De garnalen worden gevlogen in wokolie en op smaak gebracht met viskruiden. Spinazie wordt toegevoegd en samen met de pasta gewokt.

15 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 450 g Spinazie uit de diepvries

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Gewokte garnalen met spinazie op tafel.

  1. Was de spinazie.
  2. Snijd de tomaatjes in dunne reepjes en snijd de knoflook fijn.
  3. Kook de pasta zoals je gewend bent.
  4. Doe twee eetlepels wokolie in de wok en laat heet worden. Bak hierin de drooggedepte garnalen en blijf wokken. Strooi een beetje viskruiden over de garnalen en voeg de tomaatjes en knoflook toe. Goed wokken en voeg eventueel een beetje tomaatolie toe voor de smaak.
  5. Voeg de spinazie toe, steeds een beetje tot het geslonken is, totdat alles erbij zit.
  6. Voeg naar smaak peper en zout toe.
  7. Roer de pasta door de wok en serveer direct.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Spinazie