Tagliatelle met verse spinazie courgette en gegrilde zalm

Tagliatelle met verse spinazie courgette en gegrilde zalm

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke tagliatelle met verse spinazie, courgette, ui, en gegrilde zalm. De pasta is "al dente" gekookt en vervolgens in een smeuïge roomkaassaus met wijn en peterselie gegaard. De gegrilde zalm maakt het geheel af. Een echte smaaksensatie!

25 min bereiden

hoofdgerecht

5 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Tagliatelle met verse spinazie courgette en gegrilde zalm op tafel.

  1. Was de spinazie en haal de steeltjes eraf. Snijd de courgette, uien, knoflook en peterselie.
  2. Kook de tagliatelle "al dente".
  3. Verwarm olie in een wok en fruit hierin de knoflook en de uien. Doe de courgette erbij.
  4. Voeg dan de roomkaas en de wijn toe.
  5. Daarna gaat de spinazie erbij. Maak het geheel op smaak met peterselie, peper en zout.
  6. Verhit olie in een grillpan en doe peper en zout op de zalm. Gril de zalm 3 minuten aan beide zijden.
  7. Serveer de gegrilde zalm op de tagliatelle en de groenten.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Pasta Tagliatelle met zalm en spinazie Tagliatelle met zalm