Maaltijdsalade sperziebonen paprika olijf tomaat

Maaltijdsalade sperziebonen paprika olijf tomaat

Smulweb imageSmulweb

Een heerlijke maaltijdsalade met knapperige sperziebonen, geroosterde paprika, sappige tomaten en olijven. Op smaak gebracht met verse basilicum en opgediend als een waar kunstwerk op je bord. Een zomers gerecht waar je van blijft eten.

15 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 20 g Basilicum vers

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Maaltijdsalade sperziebonen paprika olijf tomaat op tafel.

  1. Rooster de paprika's, laat ze afkoelen en verwijder het vel.
  2. Blancheer de sperziebonen in zout water tot ze knapperig zijn (niet gaarkoken). Laat ze snel afkoelen in ijswater en laat uitlekken.
  3. Halveer de cherrytomaten. Meng al het andere, inclusief een half bosje gesnipperde basilicum, door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
  4. Schik het geheel netjes op borden en garneer met de rest van de verse basilicum.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Groente Maaltijdsalade Sperziebonen Paprika