Spicy kimchi stoofpot met aardappelen

Spicy kimchi stoofpot met aardappelen

Smulweb imageSmulweb

Deze Spicy kimchi stoofpot met aardappelen is de ultieme comfort food! Sudderen en stoven zorgt voor rijkere smaken en zachtere texturen. Kimchi, rode peper, suiker, bouillon en sojasaus zorgen voor een smaakexplosie. Garneer met bieslook of lente-ui.

120 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Spicy kimchi stoofpot met aardappelen op tafel.

  1. Bak de kip tot bruin in olie. Doe de stukken kip in een slowcooker of stoofpot.
  2. Roerbak de knoflook, ui en rode peper tot ze zacht zijn.
  3. Voeg kimchi toe en roerbak alles zo'n 3 minuten tot het lichtbruin van kleur is.
  4. Voeg rode peper pasta toe en roerbak tot de geur vrijkomt.
  5. Voeg suiker, sojasaus, vocht van kimchi en kippenbouillon toe. Breng het geheel aan de kook.
  6. Voeg aardappelen toe. Doe de deksel op de pan en kook alles voor 1-2 uur tot boterzacht. Als er teveel vocht overblijft, kook het dan de laatste 10 minuten in.
  7. Serveer in diepe borden en garneer met bieslook of lente-ui.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Stoofpotje