Verse kabeljauw bruschetta uit de oven

Verse kabeljauw bruschetta uit de oven

Smulweb imageSmulweb

Met deze verse kabeljauw bruschetta uit de oven haal je de smaak van Italië in huis. De vis gaart in 13-15 minuten en wordt vervolgens bedekt met een mengsel van tomaten, paprika, knoflook en verse kruiden. Serveer met citroen en eventueel wat courgette en genieten maar!

25 min bereiden

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Verse kabeljauw bruschetta uit de oven op tafel.

  1. Verwarm de oven voor tot 170 graden.
  2. Sprenkel wat olijfolie over beide kanten van de kabeljauwfilets. Vermeng broodkruim met knoflook, zout en peper. Doe dit aan beide kanten van de filets.
  3. Leg de filets in een glazen ovenschaal en bak de vis in de oven in 13-15 minuten.
  4. Snijd de tomaten en de halve paprika in blokjes, snipper verse peterselie en korianderblaadjes. Vermeng alles in een kom met geperste knoflook en de overige specerijen.
  5. Haal de vis uit de oven en leg het bruschetta mengsel erop. Zet de ovenschaal terug in de oven en bak nog een kleine 10 minuten door totdat alles gaar is.
  6. Eventueel kan je nog een beetje verse courgette toevoegen als je die hebt.
  7. Deel de vis in vieren en serveer warm op voorverwarmde borden.
eet smakelijk