Geroosterde paprika met ansjovis en peterselie

Geroosterde paprika met ansjovis en peterselie

Smulweb imageSmulweb

Een smaakvolle snack voor bij de borrel of als voorgerecht. Geroosterde paprika met ansjovis en peterselie gemarineerd in een zacht ansjovis-oliemengsel. Serveer met kleine vorkjes en warm knapperig brood.

45 min bereiden

lunch/brunch gerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Geroosterde paprika met ansjovis en peterselie op tafel.

  1. Leg de paprika repen in een lage wijde schaal.
  2. Verhit een pan op laag vuur en verwarm de boter, de olie, de knoflook en de ansjovis hierin zachtjes gedurende 3 minuten totdat de ansjovis is gesmolten.
  3. Schenk het ansjovis-oliemengsel over de repen paprika en schep alles goed door elkaar. Marineer de paprika gedurende minimaal 30 minuten op kamertemperatuur.
  4. Bestrooi de paprika vlak voor het serveren met de peterselie en serveer samen met kleine vorkjes en warm knapperig brood.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paprika