Kabeljauw uit de oven met rode pesto en mozzarella

Kabeljauw uit de oven met rode pesto en mozzarella

Smulweb imageSmulweb

Een makkelijk en gezellig visgerecht die uit de oven komt, gevuld met rode pesto en mozzarella. Voeg daarbij groenten en geroosterde aardappeltjes. Serveer met brood om de saus op te deppen.

25 min bereiden

bijgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

Bereidingswijze

Zet in 7 stappen deze heerlijke Kabeljauw uit de oven met rode pesto en mozzarella op tafel.

  1. Verwarm de grill van de oven voor zodat hij roodgloeiend wordt.
  2. Leg de blokjes kabeljauw in een klein ovenschaaltje, of gebruik bijvoorbeeld kleine schaaltjes die voor 1 persoon geschikt zijn.
  3. Roer de pesto doorheen, de oregano, wat zwarte peper en de bosuitjes.
  4. Zet dit 10 minuten in de oven, roer af en toe om.
  5. Verdeel de blokjes mozzarella erover en zet het nog 3-5 minuten in de oven.
  6. Haal uit de oven en serveer met groenten en aardappeltjes, bijvoorbeeld sperziebonen kort gekookt en dan met een klein klontje ongezouten boter en wat vers geraspte nootmuskaat erover, en aardappeltjes, bijvoorbeeld krieltjes krokant gebakken met zwarte peper en rozemarijn.
  7. Serveer bijvoorbeeld ook zelfgebakken zoutarm brood om de saus op te deppen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Sauzen