- 0.5 Rode peper
- 0.5 el Tijm vers
Bereidingswijze
Zet in 4 stappen deze heerlijke Super lekkere provencaalse runderstoofschotel op tafel.
- Snijd het rundvlees in blokjes op kamertemperatuur en alle groenten in blokjes of halve ringen (champignons heel laten). Neem een slowcooker of stoofpan met deksel en voeg boter en olijfolie toe.
- Roerbak de blokjes vlees aan alle kanten bruin. Voeg peper, zout en piment toe. Voeg groente toe en blus af met warme bouillon totdat het net onderstaat. Laat het geheel sudderen en voeg kruiden, champignons, ketjap, tomatenpuree en witte wijnazijn toe.
- Laat het geheel 3 uur op laag vuur pruttelen totdat het vlees boterzacht is en de smaken zijn ingetrokken.
- Schep de stoof in een bord of kom, serveer met de saus en geniet ervan! Vergeet niet om de saus niet weg te gooien, het is namelijk ook heerlijk.