Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Cupcake cup basis recept op tafel.
- Klop de boter en suiker op in de beslagkom: doe de boter in de kom, voeg beetje bij beetje de suiker toe en mix het mengsel met de mixer op middelhoge snelheid. Hierdoor kan de suiker beter worden opgenomen door de boter en wordt het beslag luchtiger. Dat is erg belangrijk voor de perfecte cupcake!
- Voeg de eieren 1 voor 1 toe en mix het beslag goed op middelhoge snelheid.
- Voeg de merg van een half vanillestokje toe (of als alternatief 1 theelepel vanille aroma of 1 zakje vanillesuiker).
- Voeg nu beetje bij beetje bloem toe en mix tussendoor op middelhoge snelheid. Zodra het beslag egaal is, is het klaar!
- Doe het beslag in de spuitzak (knip het puntje van de plastic spuitzak) en spuit de inhoud in de cups voor 3/4 vol. Dit kan natuurlijk ook met een (ijs)lepel erin geschept worden.
- Plaats het blik op het rooster en bak de cupcakes in het midden van de oven gedurende 25 tot 30 minuten.