Bereidingswijze
Zet in 9 stappen deze heerlijke Tagliatelle met gehakt gedroogde tomaten en courgette op tafel.
- Pel en snipper de ui en de knoflook.
- Snijd de gedroogde tomaten in reepjes.
- Was en snijd de courgettes in plakjes.
- Verhit de olie of boter in een ruime braadpan en doe de ui, knoflook, courgettes, 1/2 theelepel zout, 1/2 theelepel peper en 1 theelepel paprikapoeder in de pan. Bak dit al omscheppend 3 minuten.
- Voeg het gehakt toe en bak het al roerend in 5 minuten bruin en rul.
- Voeg de reepjes gedroogde tomaat en de room toe en breng het geheel aan de kook.
- Draai het vuur laag en laat de gehakt-courgettesaus met een deksel op de pan 5 minuten zachtjes pruttelen. Breng de saus op smaak met zout en peper.
- Kook intussen de tagliatelle in ruim kokend water met wat zout beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Meng de tagliatelle met de saus.