Amuse van eendenborst met sherrypruimen

Amuse van eendenborst met sherrypruimen

Smulweb imageSmulweb

Een amuse van eendenborst met sherrypruimen, rol in elk vleesplakje een halve pruim en leg de rolletjes in lepelholten. Verwarm cranberrycompote in een pan en schep dit over de rolletjes. Garneer de lepels met takjes kervel en serveer het geheel op een schaal.

15 min bereiden

borrel

10 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 5.5 Gewelde Pruimen
  • 125 g Gerookte eendenborstfilet

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Amuse van eendenborst met sherrypruimen op tafel.

  1. Halveer de pruimen en leg ze met de snijkant naar boven tegel elkaar in een schaal. Besprenkel de pruimen met sherry en laat het geheel ca. 5 minuten intrekken.
  2. Rol vervolgens in elk vleesplakje een halve pruim en leg de rolletjes in lepelholten.
  3. Verwarm cranberrycompote in een pan en schep dit over de rolletjes.
  4. Garneer de lepels met takjes kervel en serveer het geheel op een schaal.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Amuses