Tapas champignons gemarineerd in witte wijn

Tapas champignons gemarineerd in witte wijn

Smulweb imageSmulweb

Deze tapas champignons gemarineerd in witte wijn zijn de perfecte snack bij een gezellige borrel. De champignons zijn gemarineerd in witte wijn en oregano. Voeg er knoflook, bouillon en gehakte peterselie aan toe en geniet van deze heerlijke tapas.

25 min bereiden

borrel

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 0.5 Rode peper
  • 1 blokje groentebouillon (minder zout)

Bereidingswijze

Zet in 8 stappen deze heerlijke Tapas champignons gemarineerd in witte wijn op tafel.

  1. Maak de champignons schoon.
  2. Pel en snipper de knoflook.
  3. (Bij gebruik van Sp.peper: maak de peper schoon. Verwijder de pitjes en snij deze in kleine ringetjes.)
  4. Verhit de olie in een pan. Bak hierin de knoflook en Sp.peper of sambal 1 minuut.
  5. Voeg al snel de champignons toe en bak deze mee tot het vocht is verdwenen. De champignons hoeven niet bruin te worden.
  6. Blus af met de witte wijn.
  7. Doe dan de bouillontablet en oregano erbij en laat het vocht inkoken tot ongeveer de helft.
  8. Maak op smaak met gehakte peterselie.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Groente Paddenstoelen Champignons