Raapstelen salade met appel en ei

Raapstelen salade met appel en ei

Smulweb imageSmulweb

Een frisse raapstelen salade met ei en appel. Maak het lekker met dressing van yoghurt, mosterd, olie en azijn.

10 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(1)

  • 300 g Raapstelen
  • 3 el Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Raapstelen salade met appel en ei op tafel.

  1. Kook de eieren hard.
  2. Was ondertussen de raapstelen, droog ze en snijd ze in stukjes. Doe deze in een slakom.
  3. Doe de ingrediënten voor de dressing in een goed afsluitend tupperwarebakje en schud ze goed door elkaar. Houd je niet van zuur, gebruik dan minder azijn en/of voeg een lepeltje suiker toe.
  4. Laat de eieren schrikken, pel ze en snijd ze met een eiersnijder in reepjes. Doe ze in de kom bij de raapstelen.
  5. Was de appel, snijd hem in kwarten en verwijder het klokhuis. Snijd hem - met schil! - in kleine stukjes. Voeg deze toe aan de salade, giet de dressing erover en meng alles goed door elkaar.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Salade Appelsalade