- 1 tl Chilipoeder
- 0.5 g Groene peper
- 100 g Zure room
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Pittige goed gevulde mexicaanse ovenschotel op tafel.
- Verwarm de oven voor tot 180 graden C.
- Neem een hapjespan, doe er wat olijfolie in en bak op hoog vuur de uien en de knoflook glazig en het gehakt rul. Voeg peper, zout, komijn en paprikapoeder toe totdat het geheel op smaak is.
- Voeg nu de bonen en de mais en groene pepersnippers toe en roer door elkaar. Voeg tomaten, olijven en paprikablokjes toe en bak totdat ze zacht zijn.
- Breng nu op smaak met de salsa en chilipoeder zo pittig als men zelf wil. Doe er tenslotte nog wat zout door indien nodig (even proeven) en de zure- of koksroom.
- Doe dan alles in een ovenschaal en bedek met kaas. Bak nu af in de oven op 180 graden totdat de kaas goudbruin en gesmolten is. Als het bubbelt is het klaar.
- Garneer af met wat verse peterselie en serveer de heerlijke, pittige, Mexicaanse schotel. Smullen maar!