Kerrie schouderlappen van de varken

Kerrie schouderlappen van de varken

Smulweb imageSmulweb

Schouderlappen van varken met kerrie, chilipoeder, koriander, geelwortel, kaneel, kardemom en gember. Het vlees in water koken, kruiden en bakken met ui en kerriebladeren.

25 min bereiden

hoofdgerecht

4 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 500 ml Water
  • 6 Kerrieblaadjes

Bereidingswijze

Zet in 3 stappen deze heerlijke Kerrie schouderlappen van de varken op tafel.

  1. Kook de varkensschouderlappen in water met zout, chilipoeder, koriander, geelwortel, kaneel, kardemom en gember gedurende 10-15 minuten totdat het vlees gaar en zacht is.
  2. Bak uien en currybladeren in olie tot ze lichtbruin zijn.
  3. Voeg het vleesmengsel toe en bak totdat het droog is en het vlees een mooie bruine kleur heeft gekregen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Vlees Kruiden