Pittige pangasius met ananas relish

Pittige pangasius met ananas relish

Smulweb imageSmulweb

Een pittige pangasius in combinatie met de zoete ananas relish, een diversiteit van smaken in een gerecht! De pangasius is gekruid met cajun kruiden, peper en zout en in 4 tot 6 minuten heerlijk gebakken op olijfolie. Serveer de vis op een bedje van sla en schep de ananas-relish eroverheen.

10 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 1 Rode peper

Bereidingswijze

Zet in 4 stappen deze heerlijke Pittige pangasius met ananas relish op tafel.

  1. Snijd de ananas, rode ui, roma tomaten en rode peper (zonder zaadjes en zaadlijsten) klein en roer ze door de rijstazijn.
  2. Maak deze relish van tevoren en roer het af en toe door zodat alle smaken goed tot hun recht komen.
  3. Kruid de pangasiusfilets met cajunkruiden, peper en zout. Bak de vis in 4-6 minuten in de olijfolie.
  4. Serveer de vis op een bedje van sla en serveer de ananas-relish eroverheen.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Fruit Ananas