- 400 ml Water
- 8 Jumbo Biologische Snoeptomaatjes
Bereidingswijze
Zet in 7 stappen deze heerlijke Quinoasalade lekker fris voor in de zomer op tafel.
- Rooster amandelschaafsel in een kleine koekenpan zonder olie.
- Snijd tomaten in stukjes, radijsjes in vieren en komkommer in stukjes. Breek/snijd de feta in stukjes.
- Indien nodig, snijd de verse kruiden fijn of gebruik een staafmixer. Kook de quinoa in water met een bouillonblokje gedurende 12 minuten met deksel op de pan en roer af en toe. Giet eventueel af.
- Schep tomaat, radijs, komkommer, rozijnen, feta, amandelen en pecannoten in een kom door elkaar.
- Voeg de afgekoelde quinoa toe en meng alles goed.
- Breng op smaak met verse kruiden, komijn, limoensap en sesamolie en voeg eventueel nog wat zout toe.
- Zet de salade minimaal 2 uur in de koelkast alvorens te serveren.