Chocolade cheesecake zonder bakken

Chocolade cheesecake zonder bakken

Smulweb imageSmulweb

Deze chocolade cheesecake heeft geen oven nodig en is daardoor ongecompliceerd. Een zachte, romige vulling met een krachtige chocoladesmaak op een zwoele, kruimelige digestieve korst. Perfect als dessert voor een feestdiner.

60 min bereiden

dessert

6 personen

voedingswaarde onbekend

(0)

  • 100 ml Water

Bereidingswijze

Zet in 5 stappen deze heerlijke Chocolade cheesecake zonder bakken op tafel.

  1. Verkruimel de digestive koekjes (met de houten stamper van de vijzel) en meng dit met de gesmolten boter en 1 eetlepel suiker. Druk dit op de bodem van een taartvorm van 18 cm en zet deze in de koelkast.
  2. Klop de slagroom stijf. Voeg de gesmolten, afgekoelde, chocolade toe, en dan de cacaopoedermix. Meng goed door elkaar en zet apart.
  3. Klop de roomkaas en de resterende suiker samen. Meng hier voorzichtig het room/chocolademengsel door.
  4. Verdeel het mengsel over de bodem in de taartvorm. Zet de vorm dan 1 uur in de vriezer.
  5. Zet de taart nog 30 minuten in de koelkast en serveer.
eet smakelijk

Meer zoals dit

Bakken Chocolade Taart Chocolade maken Cheesecake