Bereidingswijze
Zet in 14 stappen deze heerlijke Whoopie pies op tafel.
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Meng alle droge ingrediënten en zet apart.
- Meng, met de mixer, de boter en basterdsuiker tot het luchtig is.
- Voeg het ei en vanille extract toe.
- Mix voor een paar minuutjes, tot het goed gemengd en luchtig is.
- Voeg, om en om, een beetje melk en de droge ingrediënten toe tot alles goed gemengd is.
- Spuit (met 2 eetlepels kan ook), met het mengsel, kleine rondjes op een vel bakpapier.
- Bak 10 minuten in de oven. De pindakaas vulling:
- Mix op de laagste stand de pindakaas en de boter tot één mengsel.
- Voeg de suiker en het zout toe. Mix dan het geheel ongeveer vier minuten op een middelhoge stand totdat het lekker luchtig is geworden.
- Smeer of spuit vervolgens de crème op de platte kant van de inmiddels gedroogde koekjes en leg er een ander koekje erboven op. marshmallow cremevulling:
- Klop 170 gr boter met 90 gr poedersuiker in een kom tot een licht en luchtig geheel.
- Meng er 1/4 theelepel vanille extract, 100 gr marshmallow creme en 1 eetlepel melk door.
- Smeer het mengsel op de helft van de afgekoelde koekjes en leg er een ander koekje bovenop.