- 3 el Bieslook
Bereidingswijze
Zet in 6 stappen deze heerlijke Romige spaghetti met witte asperges en kalkoenreepjes op tafel.
- Schil de asperges, verwijder het onderste harde deel en snijd ze in stukken. Kook ze beetgaar in water met suiker en boter. Laat goed uitlekken en vang het aspergenat op.
- Kruid de kalkoenfilet met peper en zout en wentel ze door het bloem. Verhit olie en bak de kalkoenfilet goudbruin.
- Kook de pasta beetgaar in het aspergenat volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Pel en snipper het sjalotje. Verhit 1 eetlepel boter in een pannetje en voeg de sjalotjes toe. Blus af met witte wijn en laat inkoken tot nog ongeveer 1 eetlepel over is. Zeef eventueel.
- Voeg de room toe en breng alles aan de kook tot de room dikker wordt. Roer 2 eetlepels van de room door de eidooier en voeg alles weer bij de room.
- Roer de kalkoenfilet, asperges en geknipte pasta door de saus. Warm alles goed door, maar laat het niet koken.